T-magasinet-liten.png

Film og Foto

Er film og foto så viktig i markedsføring?

Presenterer du produktet eller tjenesten din på en god visuell måte? God markedsføring er på mange måter historiefortelling. Og det finnes få ting som forteller historier bedre enn film og foto. Å skille seg ut med godt visuelt innhold har aldri vært viktigere.

Hjernen vår fungerer slik at vi husker bilder og video bedre enn vi husker tekst. I tillegg er bilder og video med å skape mer engasjement og har en bedre stopp-effekt i dagens scrolle-verden. Vi blir eksponert for tusenvis av inntrykk hver eneste dag. Ikke bare husker vi bilder og video bedre, men hjernen oppfatter også budskapet raskere.


Minneverdig

Som nevnt over; Foto og video fester seg raskere på minnet. Dermed er det større sannsynlighet for at din potensielle kunde faktisk husker budskapet ditt. Jo flere ganger de blir eksponert – jo bedre.

Hva kan du gjøre for å skille deg ut?
By på deg selv, produktet eller dine ansatte. Virkemidler som humor eller å spille på følelser kan være med å forsterke budskapet, og er mer minneverdig. Man har enklere for å huske en morsom eller sjarmerende video, eller et bilde som vekker følelser. En rød tråd gjennom det visuelle materialet vil også være et godt virkemiddel – raskere oppfattelse og øker kjennskap til merkevaren.

Økt kjennskap – større sannsynlighet for konsum
Forbrukere er vanedyr, og mange av beslutningene tas av ren vane. Vi konsumerer enkelt og greit mer av de produktene og tjenestene vi kjenner til. En ukjent merkevare krever en større beslutning fra kjøper enn en vi kjenner godt, og som ligger friskt i minnet. Ved å skape en gjenkjennbar merkevare på de ulike plattformene, som forbrukeren faktisk husker, vil det minimerer beslutningsprosessen.

Autentiske, ærlige og ekte bilder selger. At bildene er up-to-date er også viktig. Er referansene dine på nett kanskje litt for gamle? Har bildene av dine ansatte gått ut på dato? Har du kanskje en historie du ønsker å fortelle? Vi hjelper deg med visuell historiefortelling på en profesjonell måte, gjennom foto eller levende bilder.
Vi lager ikke bare film og foto. Sammen skaper vi visuelt innhold som treffer din målgruppe.

 

 

Therese vet å fange øyeblikkene, og har et unikt blikk for å fortelle historier gjennom film og foto. Med over 20 års erfaring fra bransjen, er hun en storyteller av de sjeldne. Klikk her om du vil lese mer om Therese.

 

 

Lerflaten gård har flere konsepter på gården. Her har man klart å fange den gode følelsen man får ved å besøke den idylliske gården.

Reiseselskapet byK arrangerer historiske matvandringer i Trondheim. Mat, kultur og historie er i fokus.