Skilt & dekor

I Teglgata 5 har det foregått produksjon av skilt og dekor i over 30 år. Flere tusen kjøretøy har fått dekor, og et endeløst antall varianter av skilt- og display har blitt levert og montert. Vi har 500 m2 med produksjons- og monteringshaller. En topp moderne maskinpark og godt kvalifiserte medarbeidere gjør at vi leverer varer av høy kvalitet, til avtalt tid. Våre montører har utstyret og kunnskapen som skal til for en solid og sikker montering.

bildekor

Bildekor

Lang erfaring, kvalitetsmaterialer, og et øye for perfeksjon gjør oss til regionens beste og største aktør på bildekor. Med vårt unike kvalitetsløfte gir vi 3 års garanti på printet folie og 5 års garanti på skåret folie. Bilen er på mange måter din rullende reklameplakat for bedriften, og sammen skaper vi en dekor som gjør deg synlig!

AN7A9212 kopi

Vindusdekor

Vindusdekor er ikke bare en del av interiøret, det ivaretar også sikkerheten. Glassmerking kan både være et dekorelement i interiørdesignet, men også være med å skjerme helt eller delvis - alt etter hva du måtte ønske. Våre designere og montører jobber sammen for å lage dekor som ivaretar dine ønsker og behov.

AN7A7483

Skilt og fasadebokstaver

Vi leverer skilt- og fasadebokstaver i alle former, materialer og størrelser. Plateskilt, lysskilt, pyloner og fasongfres for å nevne noe. Vi leverer også fullverdig og taktil skilting for større bygg, som tilfredsstiller kravene for univsell utforming.

AN7A5313 kopi

Roll-up og messesystemer

Skal du vise frem produktene eller tjenestene dine på en messe? Vi på Tandem produserer det du trenger til alle messer og events. Vi kan levere standardiserte systemer eller skreddersy en unik løsning kun for deg. Vi leverer alt fra konsept-stands til mer standardiserte løsninger.

AN7A9608 2 kopi

Banner og storformat

Vi vet hva som skal til for å vises, både innendørs og utendørs. Vi leverer alt fra pvc-banner, perforerte banner, flagg og beachflagg.

AN7A9658_skjerm

Montering

Våre erfarne montører har selvfølgelig alle de nødvendige sertifiseringer og sikkerhetstiltak som kreves for å jobbe både høyt og lavt. Vi kan stolt tilby en effektiv montering med fokus på kvalitet.

Lurer du på noe innenfor skilt og dekor?

Vi hjelper deg å finne de riktige produktene og løsningene, slik at du synes best mulig!

Navn(Påkrevd)
Kenneth

Kenneth Raaen 
avdelingsleder Skilt

[email protected]  /  +47 952 07 661

Vil du se noen jobber vi har utført?