Har du god kommunikasjon gjennom bilder?

Bilder har ulike formål. Noen skal vekke følelser og kjøpelyst, mens noen kun skal være informative. Uansett hva du selger - en tjeneste eller et produkt - vil bildene du bruker være viktig for din kommunikasjon. Gjenspeiler bildene det du og bedriften holder på med i dag?

Vi er så heldige som får ha Therese med på laget. Hun har et helt eget øye for å fange essensen i produktet eller tjenesten din, slik at dine bilder blir lagt merke til. Er f.eks. bildene av dine ansatte oppdatert, eller henger de igjen i en svunnen tid? Får man vann i munnen av å se bilder av smakene du prøver å selge? Får du egentlig formidlet den gode følelsen gjennom skjermen? Det er her Therese kommer inn i bildet!

Miljøbilder - er det så viktig da?

Profesjonelle og gode miljøbilder får frem profesjonaliteten og den faglige styrken i bedriften, og vil gjøre både nettsiden og dine sosiale medier mer levende. Vårt tips er å sette sammen både menneskene og produktet ditt i en hverdagslig setting. Vis hverdagen til kundene dine gjennom bilder!

Miljøbilder Lerflaten gård
Miljøbilder Lerflaten gård
Miljøfoto for Trøndelag fylkeskommune
Miljøfoto for Trøndelag fylkeskommune

Presenteres dine ansatte på en god måte?

Å vise frem dine ansatte på en profesjonell og god måte er absolutt viktig. Det blir viktigere og viktigere å være synlig på egen hjemmeside og på sosiale medier. Bilder sier mye om bedriften, og da spesielt dine ansatte.

Så hvilket inntrykk ønsker du at dine kunder skal sitte igjen med? Bilder av de ansatte skaper en ekstra trygghet til kundene dine, og vil være et godt virkemiddel når man skal knytte kundekontakt.

Foto av de ansatte tilpasses alltid designet på bedriftens profil.

Ansattefoto Kimen Kulturhus
Ansattefoto Kimen Kulturhus
Ansattefoto InnTre Kjeldstad
Ansattefoto InnTre Kjeldstad
Ansattefoto Taktila
Ansattefoto Taktila
Ansattefoto Tandem
Ansattefoto Tandem

Vi hjelper deg med:

Ansattefoto
Produktfoto
Referansefoto
Miljøfoto
Dronefoto

Er det på tide med en oppgradering? Vil du forevige eller fornye bedriften gjennom bilder, vil vi gjerne snakke med deg!

Send gjerne inn en henvendelse i kontaktskjemaet under:

Navn(Påkrevd)

Vil du se flere foto-jobber?