ansattebilde-daniel1

Daniel Flaamo

Daglig leder

Forkastet IKT-utdanningen til fordel for designbransjen da han startet som produksjonsleder i et reklamebyrå i Asker for femten år siden. Daniel er gründer i blodet, har tidligere etablert og drevet flere bedrifter og jobbet som daglig leder både innen skiltproduksjon og designbransjen.

Han er i dag hovedaksjonær i Tandem Reklame, jobber med salg- og markedsføring, men bidrar også på produksjonssiden hvor han har svært god oversikt over leverandører og finner raskt de beste løsningene til ulike oppdrag. Daniel jobber under mottoet «Alt kan løses» og trives best når han har tusen baller i luften.

+47 913 12 014 daniel@tandem.no
ansattebilde-marit1

Marit Kvål

Seniorkonsulent / rådgiver universell utforming

Marit er en nestor med sine 27 år i reklame-, trykk- og skiltbransjen. Med solid kunnskap også fra produksjonssiden har hun svært god oversikt over gode leverandører og mye kunnskap når det gjelder å finne de beste løsningene til ulike oppdrag. Gjennom erfaring fra ulike prosjekter har hun opparbeidet seg god kompetanse på markedskommunikasjon og er en kreativ bidragsyter i idéprosessen.

Marit jobber svært systematisk og har i de senere årene utvidet kompetansen på større oppdrag som omhandler universell utforming.

+47 982 09 337 marit@tandem.no
hildehagendiez

Hilde Hagen-Diez

Kommunikasjonsrådgiver

Hilde er den som med stødig hånd loser både kunder og kreative byråsjeler inn i trygg havn. Hun har over 14 års erfaring fra reklame- og kommunikasjonsbransjen og har tidligere jobbet i både reklamebyrå og mediehus. Hun har sin styrke i planlegging, gjennomføring og ikke minst oppfølging av både små og store prosjekter.

Hun har tidligere jobbet tett sammen med kunder innen eiendomsmegling, boligbyggerlag og kjøpesenter for å nevne noe.

+47 922 24 812 hilde@tandem.no
ansattebilde-marthe1

Marthe Kjesbu

AD / Byrå koordinator

Marthe er rask og strukturert og har sin store styrke med farger og design. Hun er allsidig og kreativ og aller best når kreativiteten utfordres sammen med flere. Marthe deler gjerne eksempler på god design og tekniske duppeditter til inspirasjon for oss andre.

Hun er utdannet innen visuell kommunikasjon ved Westerdals School of Communication i Oslo og har tilsammen ti års erfaring fra reklamebyrå i Oslo, Trondheim og Stjørdal. Hun er en formsterk designer som har evnen til å tenke konseptuelt og ser ting fra nye vinkler som skaper oppmerksomhet!

+47 924 36 774 marthe@tandem.no
ansattebilde-kenneth

Kenneth Raaen

Avdelingsleder skilt

Kenneth er kreativ, oppdatert og har øye for detaljer. Han har bred erfaring innen grafisk bransje, og mange års erfaring innen produksjonsledelse. Han har også erfaring som selvstendig næringsdrivende, fra reklamebyrå og fra avis. Kenneth er utdannet ved Merkantilt Institutt (i dag Høyskolen Kristiania) i Trondheim.

Kenneth liker å ha hånd om hele prosessen; alt fra idé til ferdig produkt. Han sørger alltid for at helheten blir ivaretatt for våre kunder. Kenneth tok over som produksjonsleder for skiltavdelingen 1.juni 2015.

+47 952 07 661 kenneth@tandem.no
ansattebilde-gullstad

Daniel Gullstad

AD / merkekommunikatør

Daniel er en utfordrer til det etablerte, og har sin styrke i å tenke litt annerledes. Han er uredd og benytter gjerne nye metoder og ny teknologi for at du skal nå dine målsettinger. Han har nese for tekst, godt innhold, og samtidig en helhetlig forståelse for annonsering på digitale flater.

Daniel er utdannet innen kommunikasjon og markedsføring fra Norges Kreative Fagskole (i dag Høyskolen Kristiania ), og jobber mest innenfor feltene kampanjeutforming, grafisk design, kommunikasjonsstrategi og sosiale medier.

+ 47 975 38 820 dg@tandem.no
ansattebilde-turid1

Turid Haave Forbord

Art director / multimediedesigner

Turids styrke er idé- og konseptutvikling. Hun er en allsidig, kreativ og praktisk orientert designer og vår ressurs når det kommer til film og digitale flater. Turid er opptatt av trender og bruker sin kreativitet best når hun er med og utvikler ideer og kampanjeoppdrag.

Turid er utdannet innen mediegrafikerfaget og har ti års erfaring som multimediedesigner, AD og prosjektleder. Hun har erfaring med hele spekteret av visuell kommunikasjon, i de fleste kanaler og bransjer.

 

+47 922 24 810 turid@tandem.no
ansattebilde-jannerik

Jann-Erik Svendsen

Typograf/skiltmedarbeider

Jann-Erik har over førti års erfaring fra grafisk bransje. Han er utdannet typograf og har mesterbrev i Boktrykkerfaget. Nå jobber han med produksjon av skilt, vinylmerker og bil- og vindusdekor. Jann-Erik er også vår IT-ansvarlige og er stadig nysgjerrig på nye elektroniske løsninger og duppeditter i vår digitale verden.

+47 982 09 338 jann-erik@tandem.no
ansattebilde-perola

Per Ola Vold

Montør/skiltmedarbeider

Per Ola er skiltmontør og Tandems handyman, i grunnen er han en alt-mulig-mann. Per Ola er utdannet trykker med over tretti års erfaring fra bransjen og har etterhvert økt kompetanse på universell utforming. Han står også for frakt av varer rundt omkring i kommunen, samtidig som han er en enorm ressurs når det gjelder ulike produksjonsteknikker, trykk og etterbehandling. Det bør også nevnes at han er en av Tandems sprekeste som sykler til jobben – uansett vær!

+47 926 16 948 perola@tandem.no
ansattebilde-maibritt

Mai Brit Stenseth

Produksjonsmedarbeider skilt/dekor

Mai Brit har over 20 års erfaring fra skiltbransjen og har gjennom disse årene opparbeidet seg solid kunnskap når det gjelder produksjon og montering av skilt, bil-/vindusdekor. Mai Brit er et arbeidsjern med ekspertise på folie og folielegging, og hun er oppdatert på selvklebende materialer og media. I tillegg er hun nøyaktig, ansvarsbevisst og svært serviceinnstilt.

+47 906 06 868 maibrit@tandem.no
Gå til toppen