Marthe er en strukturert person og har sin store styrke innen farger, typografi og design. Allsidig og kreativ og har gode evner til å finne løsninger sammen med flere. Deler gjerne eksempler på god design og fikse idéer til inspirasjon for andre. Hun er en formsterk designer som har evnen til å tenke konseptuelt og ser ting fra nye vinkler.

Marthe liker å jobbe innenfor et vidt spekter, fra utvikling av identitet til til grafisk design og finpussing av piksler. Hun har jobbet med kunder innenfor ulike private bedrifter og offentlige sektorer, helt fra oppstartsfasen til ferdig sluttføring av produkter. I rollen som designer og AD har Marthe jobbet med identiteter, grafiske profiler, emballasje, idé- og konseptutvikling, digitale designmaler, innholdsarbeid, prototyping, demoer og nettsider. Hun er sertifisert UX-designer og har en grunnleggende forståelse for universell utforming.

Marthe er utdannet innen visuell kommunikasjon ved Westerdals School of Communication, og har jobbet som grafisk designer, Art Director og prosjektleder i reklamebyrå siden 2004.

Gå til toppen