Kun det beste for bilen din

Med Robin i spissen, har vi utvidet vår satsing på dekor- og beskyttelsesfolie til bil. Vi heiser nå portene til vår helt egen Wrap Garage by Tandem!

Kun det beste for bilen din

Med Robin i spissen, har vi utvidet vår satsing på dekor- og beskyttelsesfolie til bil. Vi heiser nå portene til vår helt egen Wrap Garage by Tandem!

Robin Rian er ikke bare en ekspert og mester-montør, han er også en entusiast. Slikt blir det godt resultat av.

I Wrap Garagen får bilen din den omsorgen den fortjener, fra Robin og resten av teamet. I den nye og utvidede garasjen, bugner det av folie i alle slags farger og finisher, og ikke minst nysatsningen PPF fra XPEL. - Her gir vi bilen din alt fra en fargetransformasjon og chrome-delete til et supermann-skjold som sørger for å holde lakken ny og blank i lang, lang tid.

Wrap_garage-03

Men, hva er egentlig PPF?

PPF er en lakkbeskyttelse som tar vare på bilen din – det blir som et krystallklart skjold som både bevarer glansen i lakken, og som gir en overlegen beskyttelse mot f.eks riper og steinsprutskader. Kort og godt: den nye bilen din holder seg ny mye lenger!

Employee of a car wash or car detailing studio applies a ceramic coating to the paintwork of a red car

Ulike typer:

XPEL er den overlegne leverandøren av PPF, og kommer i Ultimate pluss, Ultimate fusion og Stealth. Alle tre har sine fordeler, og det er litt avhengig av hva du er ute etter. Ultimate pluss er verdens første selvreparerende lakkbeskyttelses-film som er motstandsdyktig mot steinsprut, riper, misfarging og flekker.

Er du av typen som foretrekker å rulle rundt i nyvasket bil hver dag, da kan ultimate fusion være veien å gå, forteller Robin. Den er utviklet for å gi kjøretøyet en vannprellende effekt, den avviser vann og smuss, noe som gjør at bilen blir lettere å vaske, og den holder seg renere lenger.

Stealth er en lakkbeskyttelsesfilm som er spesielt utviklet for å bevare og beskytte en matt fabrikkfinish, eller for å gi bilen din et helt nytt, silkematt utseende. Stealth gjør det enkelt å vedlikeholde en matt finish, den er selvreparerende og gjør det enkelt å vaske og tørke bilen, fortsetter Robin.

Wrap_garage-03
Wrap_garage-04

Ulike typer:

XPEL er den overlegne leverandøren av PPF, og kommer i Ultimate pluss, Ultimate fusion og Stealth. Alle tre har sine fordeler, og det er litt avhengig av hva du er ute etter. Ultimate pluss er verdens første selvreparerende lakkbeskyttelses-film som er motstandsdyktig mot steinsprut, riper, misfarging og flekker.

Er du av typen som foretrekker å rulle rundt i nyvasket bil hver dag, da kan ultimate fusion være veien å gå, forteller Robin. Den er utviklet for å gi kjøretøyet en vannprellende effekt, den avviser vann og smuss, noe som gjør at bilen blir lettere å vaske, og den holder seg renere lenger.

Stealth er en lakkbeskyttelsesfilm som er spesielt utviklet for å bevare og beskytte en matt fabrikkfinish, eller for å gi bilen din et helt nytt, silkematt utseende. Stealth gjør det enkelt å vedlikeholde en matt finish, den er selvreparerende og gjør det enkelt å vaske og tørke bilen, fortsetter Robin.

Wrap_garage-06

Hvorfor velge PPF

Biler utsettes for utrolig mye slitasje, spesielt på trønderske veier. I tillegg brukes bilen mer og mer. Vi losser ut og inn utstyr, kjører rundt på sykler, ski og varer, og det skal lite til å få en ripe i lakken. - Bilen din vil være ny mye lengre om du legger på et slikt skjold. Med 10 års garanti, kan vi garantere ny-bil-følelsen lenge! Også får man jo kjøpt ny-bil-lukt, da er du good-to-go i mange år!

dmitry-novikov-mN4X06dXpcg-unsplash

Chrome-delete

Du kan enkelt transformere bilens utseende med det vi kaller chrome-delete, da legges folie på alle krom-detaljer på bilen, og den får et renere og mer eksklusivt uttrykk. Mange nye biler kommer med en del detaljer i krom, det er jo smak og behag som så mye annet. Etterspørselen etter Chrome-delete har økt kraftig de siste årene, og jeg personlig må jo si at bilene blir hakket råere uten krom, forteller Robin videre.

Gi bilen personlighet

Transformer bilen din til noe helt eget med en helfoliering. Velg blant et spekter av farger, i ulike finisher. Du kan tilføre din egen personlige touch på bilen, til en brøkdel av prisen sammenlignet med lakkering. - Det er jo gøy å kunne velge noe ikke alle har, attpåtil vil lakken bli beskyttet av folien, og er like fin når folien fjernes.

Når du velger oss, kan du trygt kjøre bilen gjennom porten, og vite at den er i de beste hender. Vi i Team Wrap Garage vet at kun det beste er godt nok for bilen din! Avslutter Robin.

Vil du vite mer? Da anbefaler vi deg å trykke på knappen under!

Når du velger oss, kan du trygt kjøre bilen gjennom porten, og vite at den er i de beste hender. Vi i Team Wrap Garage vet at kun det beste er godt nok for bilen din! Avslutter Robin.

Vil du vite mer? Da anbefaler vi deg å trykke på knappen under!