• +47 913 12 014
  • [email protected]
  Daniel Flaamo Daglig leder
  +47 913 12 014 / [email protected]

  Forkastet IKT-utdanningen til fordel for designbransjen da han startet som produksjonsleder i et reklamebyrå i Asker for femten år siden. Daniel er gründer i blodet, har tidligere etablert og drevet flere bedrifter og jobbet som daglig leder både innen skiltproduksjon og designbransjen.

  Han er i dag hovedaksjonær i Tandem Reklame, jobber med salg- og markedsføring, men bidrar også på produksjonssiden hvor han har svært god oversikt over leverandører og finner raskt de beste løsningene til ulike oppdrag. Daniel jobber under mottoet «Alt kan løses» og trives best når han har tusen baller i luften.

  • +47 928 12 303
  • [email protected]
  Barbro Kristoffersen Prosjektleder / konsulent
  +47 928 12 303 / [email protected]

  Mårråkbøgg med grafisk utdannelse i bunn. Barbro har lang erfaring fra både reklamebransjen, flere mediehus og store events.

  Barbro har en tendens til å vite hva kunden trenger, før kunden selv. Løsningsorientert, blid og svært kunnskapsrik er ord som beskriver Barbro godt. I stresskofferten har hun en bachelor i markedsføring fra BI, og har jobbet innenfor en rekke bransjer før hun startet hos oss på Tandem.

  Trenger du hjelp er det bare å ringe Barbro, så er løsningen ikke langt unna!

  • +47 952 07 661
  • [email protected]
  Kenneth Raaen Avdelingsleder, skilt
  +47 952 07 661 / [email protected]

  Kenneth er kreativ, oppdatert og har øye for detaljer. Han har bred erfaring innen grafisk bransje, og mange års erfaring innen produksjonsledelse. Han har også erfaring som selvstendig næringsdrivende, fra reklamebyrå og fra avis. Kenneth er utdannet ved Merkantilt Institutt (i dag Høyskolen Kristiania) i Trondheim.

  Kenneth liker å ha hånd om hele prosessen; alt fra idé til ferdig produkt. Han sørger alltid for at helheten blir ivaretatt for våre kunder. Kenneth tok over som avdelingsleder for skiltavdelingen 1.juni 2015.

  • +47 924 36 774
  • [email protected]
  Marthe Kjesbu Nielsen Byråleder / Designer
  +47 924 36 774 / [email protected]

  Marthe er en strukturert person og har sin store styrke innen farger, typografi og design. Allsidig og kreativ og har gode evner til å finne løsninger sammen med flere. Deler gjerne eksempler på god design og fikse idéer til inspirasjon for andre. Hun er en formsterk designer som har evnen til å tenke konseptuelt og ser ting fra nye vinkler.

  Marthe liker å jobbe innenfor et vidt spekter, fra utvikling av identitet til til grafisk design og finpussing av piksler. Hun har jobbet med kunder innenfor ulike private bedrifter og offentlige sektorer, helt fra oppstartsfasen til ferdig sluttføring av produkter. I rollen som designer og AD har Marthe jobbet med identiteter, grafiske profiler, emballasje, idé- og konseptutvikling, digitale designmaler, innholdsarbeid, prototyping, demoer og nettsider. Hun er sertifisert UX-designer og har en grunnleggende forståelse for universell utforming.

  Marthe er utdannet innen visuell kommunikasjon ved Westerdals School of Communication, og har jobbet som grafisk designer, Art Director og prosjektleder i reklamebyrå siden 2004.

  • +47 922 24 810
  • [email protected]
  Turid Forbord Flaamo Art director
  +47 922 24 810 / [email protected]

  Turids styrke er konseptutvikling og strategisk kommunikasjon.  Hun er en allsidig, kreativ og praktisk orientert designer og vår ressurs når det kommer til digitale flater.

  Hun har til nå 17 års erfaring i reklamebransjen, og har hatt gleden av å jobbe som multimediedesigner, Art Director og prosjektleder. Hun har erfaring med hele spekteret av visuell kommunikasjon, i de fleste kanaler og bransjer.

   

  • +47 950 76 756
  • [email protected]
  Caroline Wangberg Art director / tekstforfatter
  +47 950 76 756 / [email protected]

  Caroline er ordentlig stjørdalsjente, hun har studert reklame og merkekommunikasjon ved NKH, og har de siste årene jobbet som grafisk designer. Hun har drevet nettbutikker innenfor interiør og mote med alt det fører med seg, designet bad, og jobbet med konseptutvikling for å nevne noe. Hun er lidenskapelig opptatt av interiør og elsker matlaging.

  Caroline er glad i mennesker, og møter alltid kunden med et smil. En kreativ sjel innenfor de fleste områder, med pasjon for utforming av tekst og identitet.

  • +47 930 35 503
  • [email protected]
  Ola Pettersen Grafisk designer
  +47 930 35 503 / [email protected]

  Ola er en allsidig og kreativ sjel, og kan arbeide med alt fra layout og logodesign til fasademerking, bildekor og skiltplaner. Kort sagt det meste innen profilering. Den største styrken ligger i hans brede produksjonstekniske kunnskap og forståelse.

  Ola hjelper også våre kunder med digital markedsføring på diverse plattformer som bl.a. Facebook og Instagram.

  Han har flere års erfaring innen grafisk design, layout og førtrykk fra reklamebyrå og trykkeri i Trondheim før han startet hos Tandem i 2017. Foruten grafisk design har Ola en brennende interesse for musikk, og har en lang karriere bak seg innen lydproduksjon og som musiker i diverse rockeband!

  • 995 14 149
  • [email protected]
  Therese Lee Støver Fotograf / film og foto
  995 14 149 / [email protected]

  Therese er vår eminente fotograf – med sitt unike øye for øyeblikk og detaljer. Hun elsker å ha mange baller i lufta, og trives best når hun får være in action bak linsa. Hun er idérik og ser øyeblikkelig hvordan hun skal løse oppgaven for å få det beste resultatet.

  Therese avla svennebrev i fotografi i år 2000, og uteksaminerte fra Norsk Fotofagskole i 2005. Med over 15 års erfaring fra bransjen, både reklamefoto og portrett, er hun en erfaren og allsidig fotograf å ha med på laget!

  • 934 31 971
  • [email protected]
  Ingmar Leon Ter Stege Digital markedsfører
  934 31 971 / [email protected]

  Ingmar er vår digitale mastermind – også kalt vår digitale markedsfører. Han er en jovial og blid kar med bred byråerfaring. Ingmar har en bachelor i markedsføring fra BI. Han elsker statistikk og analyser, og er en racer på de digitale verktøyene. Ingmar er veldig opptatt av at kunden skal forstå prosessene rundt det han holder på med, slik at kunden føler seg trygg.

   

  Ingmar har vokst opp i Nederland, men flyttet til Vestlandet som guttunge. Trønder ble han for godt da han oppdaget den fine kulturen under sitt opphold på folkehøyskole – han så seg aldri tilbake. Han bor i Trondheim sammen med samboer og katten Silver Fox.

  • +47 906 06 868
  • [email protected]
  Mai Brit Stenseth Produksjonsmedarbeider skilt / dekor
  +47 906 06 868 / [email protected]

  Mai Brit har over 20 års erfaring fra skiltbransjen og har gjennom disse årene opparbeidet seg solid kunnskap når det gjelder produksjon og montering av skilt, bil-/vindusdekor. Mai Brit er et arbeidsjern med ekspertise på folie og folielegging, og hun er oppdatert på selvklebende materialer og media. I tillegg er hun nøyaktig, ansvarsbevisst og svært serviceinnstilt.

  • +47 986 34 243
  • [email protected]
  Geir Åge Iversen Produksjonsmedarbeider / montør
  +47 986 34 243 / [email protected]

  Som montør er han høyt og lavt (i stige og lift) – men ellers en sindig og rolig kar. Geir Åge er Tandems gladlaks – sjelden uten et smil om munnen. Han har bakgrunn som grafiker, og har lang erfaring fra trykk-bransjen. Han er et servicemenneske av dimensjoner, og som vår egen Petter smart, finner han løsninger på det meste.

  Geir Åge er også bonde, og du finner han ofte bak rattet på en skurtresker. Vi har konkludert med at han er en mann som trives best med mange jern i ilden!

  • 94222103
  • [email protected]
  Anna-Margrethe Almåsbak Lærling
  94222103 / [email protected]

  Anna-Margrethe er husets lærling – en allsidig og kreativ dame! Hun er løsningsorientert, praktisk anlagt og ikke redd for nye utfordringer. Hun har bakgrunn fra flere ulike fagretninger, som industriell produksjon, interiør og eksponeringsdesign. Høsten 2021 var hun ferdig utdannet interiørkonsulent ved Thora Storm i Trondheim, før hun ble en del av Team Tandem.

  Anna-Margrethe trives godt med fysisk arbeid så vel som å jobbe digitalt. Å jobbe i en hektisk hverdag er noe hun foretrekker – det er da hun presterer aller best. Omgjengelig, utadvendt og initiativrik er ord som beskriver Anna-Margrethe godt.

  Som lærling hos oss får hun prøvd seg på hele spekteret – fra dekor av bil til design på digitale flater.

  Vi støtter Næringsforeningen i Værnesregionens initiativ #ungkraft som synliggjør ungdom i arbeid!

 • Telefon:
  (+47) 74 82 61 00
 • E-post:
  [email protected]
 • Post- og besøksadresse:
  Teglgata 5, 7502 Stjørdal
Gå til toppen