Bilfoliering & beskyttelse

I det nye og utvidede verkstedet bugner det av folie i alle mulige farger og finisher. Her utføres alt fra helfoliering, firmaprofilering og chrome-delete til nysatsningen PPF beskyttelsesfilm, som sørger for å holde lakken som ny i lang, lang tid. Vårt Team er sertifiserte montører på produkter fra bransjeledende merker som 3M, Avery og Xpel.  

Velkommen til vår nye garasje
- hvor bilen din får den omsorgen den fortjener.

Møt Robin

Robin_2
Close up photo of car wrapping specialist putting protective film on a car in detailing service

Wrapgarages ekspert på helfoliering, chrome-delete og PPF-beskyttelsesfilm

Med mange års erfaring i bilverdenen, er Robin en del av kjernen i vårt team. Han er mer enn bare en ekspert - han er en entusiast. Når du gir Robin ansvaret for bilen din, kan du være trygg på at arbeidet alltid blir utført med presisjon og kvalitet, hver eneste gang.

Buzz Cargo (Van) Mockup_HELFOLIE copy_400px

Helfoliering

Gi bilen din et nytt utseende samtidig som du beskytter original lakk mot slitasje, riper, steinsprut og UV-stråler.  Helfoliering gir deg også tilgang til et bredt spekter av farger og nyanser til en brøkdel av prisen sammenlignet med lakkering.

Mercedes C-class Mockup front PAKKE02 copy_400px

Lakkbeskyttelsesfilm (PPF)

Vil du beskytte kjøretøyet ditt mot steinsprut, riper og slitasje? Med XPEL lakkbeskyttelse (PPF) får du et usynlig og krystallklart skjold som ikke bare bevarer bilens glans, men også gir overlegen beskyttelse mot ytre påvirkninger på lakken.

Range Rover (SUV) Mockup_DETAILING_400px

Detailing og Chrome-delete

Endre bilens utseende med chrom-delete og gi den et nytt, moderne preg. Vi tilbyr også skreddersydd detaljering for de som ønsker noe helt unikt. Vi kan foliere speilene, taket og andre spesielle detaljer med et bredt utvalg av farger og finish i førsteklasses folier fra 3M™ og Avery.

Porche-02
Wrap_garage-06

Lurer du på hva det koster å foliere bilen din?

Her gir vi deg et innblikk i omtrent hvor mye en kan forvente å måtte betale for f.eks helfoliering, chrome-delete og PPF beskyttelsesfilm.

Ta kontakt

Send oss en forespørsel, så får du et uforpliktende pristilbud fra en av våre rådgivere

Daniel

Daniel Flaamo

Kenneth

Kenneth Raaen

Følg oss på sosiale medier