Skilt og dekor

Skilt og dekor

I Teglgata 5 har det foregått produksjon av skilt og dekor i over 30 år. Flere tusen kjøretøy har fått dekor, og et endeløst antall varianter av skilt- og display har blitt levert. Vi har 500 m2 med produksjons- og monteringshaller. En topp moderne maskinpark og godt kvalifiserte medarbeidere gjør at vi leverer varer av høy kvalitet, til avtalt tid. Våre montører har utstyret og kunnskapen som skal til for en solid og sikker montering.

 • Bildekor

  Lang erfaring, kvalitetsmaterialer, og et øye for perfeksjon gjør oss til regionens beste og største aktør på bildekor. Med vårt unike kvalitetsløfte gir vi 3 års garanti på printet folie og 5 års garanti på skåret folie.

 • Vindusdekor

  Våre designere og montører jobber sammen for å lage dekor som ivaretar dine ønsker og behov.

 • Skilt og fasadebokstaver

  Vi leverer skilt- og fasadebokstaver i alle former, materialer og størrelser. Plateskilt, lysskilt, pyloner og fasongfres for å nevne noe.

 • Roll-up og messesystemer

  Tandem produserer det du trenger til messer og events. Vi kan levere standardiserte systemer samt skreddersy en unik løsning kun for deg.

 • Banner og storformat

  Vi vet hva som skal til for å vises. Vi leverer pvc-banner, perforerte banner, flagg og beachflagg.

 • Montering

  Våre erfarne montører har selvfølgelig alle de nødvendige sertifiseringer og sikkerhetstiltak som kreves for å jobbe både høyt og lavt. Effektiv montering med fokus på kvalitet.

Se jobber
Gå til toppen