Lakkbeskyttelse - PPF

Vil du beskytte din nye bil mot steinsprut, riper og slitasje? Med XPEL lakkbeskyttelse (PPF) får du et usynlig og krystallklart skjold som ikke bare bevarer bilens glans, men også gir overlegen beskyttelse mot ytre påvirkninger på lakken.

Våre spesialister er stolte medlemmer av XPELs montørnettverk. Med vår ekspertise og XPELs førsteklasses folie, gir vi kjøretøyet ditt økt levetid og langvarig beskyttelse.

Produktegenskaper

Selvreparerende

PPF folien har et varmeaktivert selvreparerende topplag og med lett varmepåføring vil små riper og virvelmerker utjevnes.

Gulner ikke

Veismuss, fugleskitt, insekter, sol og forurensning vil aldri gjøre overflaten gulnet eller skjoldete, i motsetning til alternativer av lavere kvalitet.

10 års garanti

Stol på at din investering vil vare i mange år fremover. Det er 10 års produktgaranti på XPEL lakkbeskyttelse på feil som misfarging, sprekker, blemmer og delaminering.

Ultimat beskyttelse

PPF folie beskytter mot skadelig steinsprut og irriterende lakkskader, og holder kjøretøyet ditt like fint som dagen det rullet ut fra forhandleren.

Employee of a car wash or car detailing studio applies a ceramic coating to the paintwork of a red car

ULTIMATE PLUSS ™
-  en usynlig høyglans finish

Verdens første selvreparerende lakkbeskyttelses-film. En tilnærmet usynlig uretanfilm utviklet for å gi kjøretøyet ditt en enestående høyglansfinish og overlegen beskyttelse av lakken.  XPEL ULTIMATE PLUSTM gjør den motstandsdyktig mot steinsprut, riper, misfarging og flekker.

ULTIMATE FUSION ™
- eksepsjonelt vannavisende 

ULTIMATE FUSIONTM er utviklet for å gi kjøretøyet overlegne hydrofobiske egenskaper, en vannprellende effekt.  Med et hydrofobisk toppstrøk, hjelper du foliens naturlig glatte overflate å avvise vann og smuss, noe som gjør at overflater blir lettere å vaske og å holde seg rene.

Employee of a car wash or car detailing studio applies a ceramic coating to the paintwork of a red car
Porche-02

STEALTH ™
- smooth som satin

En lakkbeskyttelsesfilm som er spesielt utviklet for å bevare og beskytte en matt fabrikkfinish eller for å gi bilen din et helt nytt, silkematt utseende. Stealth™ PPF gjør det enkelt å vedlikeholde en matt finish, den er selvreparerende og gjør det enkelt å vaske og tørke bilen.

Helfolie

Porsche

Taycan

XPEL lakkbeskyttelse
Matt

Ta kontakt

Send oss en forespørsel, så får du et uforpliktende pristilbud fra en av våre rådgivere

Daniel

Daniel Flaamo

Kenneth

Kenneth Raaen

Følg oss på sosiale medier