Langsiktig markedsføring med Trøndelags største trelastleverandør

InnTre Kjeldstad

InnTre Kjeldstad er en kunde vi jobber mye og tett med, og har gjort det i flere år. Sammen har vi en langsiktig plan om merkevarebygging. Fra sammenslåinga mellom Inntre AS og Kjeldstad trelast AS, har vi jobbet med å bygge opp merkevaren InnTre Kjeldstad i mange ulike kanaler, og med ulike virkemidler.

Her gjør vi alt fra A til Å. Bl.a. har vi designet nettside, vi drifter sosiale medier, content marketing, SEO og google-annonsering og messestands. Og selvsagt mye mye mer...

Her kan du lese mer om Identitetsdesign og nettsidedesign for InnTre Kjeldstad.

On socials!

InnTre Kjeldstad entret de sosiale kanalene Facebook og Instagram i februar 2022. Siden da har vi kontinuerlig vært i aksjon med å lage innhold, finne unike prosjekter å vise frem, engasjere og konversere med følgere og følge opp ulike prosjekter.

Facebook og Instagram er delt litt i type innhold, Facebook er mer for det som skjer i hverdagen. Her møter vi proffen, og målgruppen her er i hovedsak menn som har interesse for bygging og DIYs. På facebook er 70% av følgerne menn. Instagram brukes mer som en inspirasjonskanal, og her er ca 75% av følgerskaren kvinner.

Content, content, content…

Via de sosiale mediene, ansatte og bekjente har vi funnet flotte prosjekter som vi har laget innhold på. Fra arkitekttegnede hytter, kjøkkenhage, flytende saunaer og restaurering av låve. Vi har skrevet artikler, og kombinert de med inspirerende og flotte bilder, slik har vi får tusenvis av mennesker inn på inntre.no hvor de har lest og blitt inspirert til å bruke de ulike produktene de leverer.

Møt folkene bak VERDENS BESTE BYGGEMATERIALER

Vi fikk en Idè om å vise frem menneskene bak maskinene, godt innhold som treffer i sosiale medier. Ca èn gang hver måned postes en ny ansattfilm av menneskene som står bak verdens beste byggematerialer. På denne måten får vi engasjert følgerne våre, og samtidig vist frem produksjonen, produktene og ikke minst at det er mennesker som står bak disse maskinene. Her får du en smakebit på en av disse filmene:

Gå til toppen